Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Yeni Samsung tabletlerde güncelleme belirsizliği sürüyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Samsung’un yeni orta model modelleri Galaxy Tab S10 Fe ve S10 Fe +, Android 15 işletim sistemi ve 3 Nisan’da satılan bir UI 7 arayüzü.

Yeni Samsung tabletlerindeki belirsizliği güncelleyin​

Samsung genellikle yeni kaçırılan ürünler için güncelleme sürelerini açıklar. Şirket kısa süre önce bu Android güncellemelerinin ve amiral gemisi modellerinin altı yıl boyunca ortaokullar için yedi yıl ve 6 yıl boyunca güvenlik yamaları sağladığını duyurdu.

samsung-galaxy-tab-s10-fe-ve-s10-fe-ozellikleri-ortaya-cikti-kapak.webp.webp

Ancak, Galaxy Tab S10 Fe ve S10 Fe + modellerinin tanıtımı paylaşılmadı. Bu sessizlik, yeni cihazlar düşünen kullanıcılar arasında soru işaretlerine neden oldu. Müşteri hizmetleri cihazlarıyla ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen kullanıcıların yazışmasında, tabletler yedi yıl boyunca güncelleme alacaktır.

Çinli otomobil markaları Avrupa'da yükselmeye devam ediyor!

Çinli otomobil markaları Avrupa’da yükselmeye devam ediyor!​

Çinli otomobil üreticileri Avrupa pazarında yükselmeye devam etti. Bu gelişmenin otomotiv sektöründe büyük bir etkisi oldu.

Ancak, bu destek güvenlik güncellemeleriyle sınırlı değildi veya Android işletim sistemi güncellemelerinin dahil edilip edilmediğine açık bir yanıt yoktu. Samsung Cephesi henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Samsung’un önceki uygulamalarına bakıldığında, yedi program desteği hem Android sürüm güncellemeleri hem de güvenlik yamaları içerir. Bu bilgilere rağmen; S10 FE serisi resmileştirilmedi, kullanıcılar şirketten doğrudan açıklama bekliyor.

Bu bağlamda, Samsung’un adımı sadece bu tabletlerin sadece düşünenler için değil, aynı zamanda markanın ortalama ürüne yaklaşımını da düşünenler için değil. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.