20 Şubat ve 18 Şubat 2025, dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Türkiye’de en çok seslendirilen oyunu duyurdu. Peki zirvede hangi üretim var? İşte buharlı hindi en iyisi –
Listeye baktığımızda Steam paylaşıldı, her şeyden önce sayıya bakıyoruz 2. Valve tarafından geliştirilen popüler üretim uzun vadeli bir lider. İkincisi, savaşın şimşeklerini görüyoruz.
Üçüncü ve dördüncü, Kingdom Revenue 2 ve Pubq: Battlefields, Sid Meier Medenize 7, EA Sports FC 25, Elden Ring Nightregn ve Exile 2 oyunu görüyoruz.
Kripto para piyasasındaki hareket devam ediyor. Bitcoin’deki son durum nasıl? İşte mevcut değerin mevcut değeri!
11 Şubat 18 Şubat 2025 arasında, Steam Türkiye’nin en çok satanları listelendi;
Steam Bestsellers (11 Şubat 2025)
Listeye baktığımızda Steam paylaşıldı, her şeyden önce sayıya bakıyoruz 2. Valve tarafından geliştirilen popüler üretim uzun vadeli bir lider. İkincisi, savaşın şimşeklerini görüyoruz.

Üçüncü ve dördüncü, Kingdom Revenue 2 ve Pubq: Battlefields, Sid Meier Medenize 7, EA Sports FC 25, Elden Ring Nightregn ve Exile 2 oyunu görüyoruz.

Bitcoin kurtarmak mı? İşte mevcut değer!
Kripto para piyasasındaki hareket devam ediyor. Bitcoin’deki son durum nasıl? İşte mevcut değerin mevcut değeri!
11 Şubat 18 Şubat 2025 arasında, Steam Türkiye’nin en çok satanları listelendi;
Sıralamak | Oyun adı | Önlem |
---|---|---|
1 | Counter-Strike 2 | Ücretsiz oynayın |
2. | Savaş Yıldırım | Ücretsiz oynayın |
3. | Gelin Krallığı: Teslimat 2 | $ 44.99 |
4’e | PUBG: Battlefields | Ücretsiz oynayın |
Akrep | Sid Meier Medeniyet 7 | 69,99 $ |
Akrep | EA Sports FC 25 | $ 42.00 |
7’ye | Elden Ring Nightreg | 25,99 $ |
Akrep | Sürgün 2’nin yolu | $ 14.99 |
Akrep | Baldur’un kapısı 3 | $ 34.99 |