Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Samsung’dan müjde: Mayıs ayında One UI 7 güncellemesi alacak modeller!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Şu ana kadar Bir UI 7 GüncellemesiSon zamanlarda güncellenecek modellerin Samsung dağılımı ortaya çıktı. Peki gelecek ay hangi modeller güncelleyecek?

Mayıs ayında bir UI 7 güncellemesi alacak modeller​

Samsung defalarca ertelendi Bir kullanıcı arayüzü 7 Dağıtım resmi olarak başlatıldı. Son zamanlarda Güney Kore markası Galaxy S24S24 +, S24 Ultra, Z Flip 6, Z 6 kat Ve Z katmanı SE yeni sürümü başlattı. Tabii ki, tüm dağıtım planı bunlarla sınırlı olmayacaktır.

Samsung-Galaxy-Z-Flip-6-ve-Z-Fold-6-icin-kritik-guncelleme.jpg

Mayıs ayında bu bağlamda Samsung 19 Model için Bir UI 7 GüncellemesiNI yayınlanacak. Mayıs ayında yeni versiyona gidecek modeller;

1. Galaxy Z Qadqaq 4
  2. Galaxy Z Flip 4
  3. Galaxy Z Katmanı 3
  4. Galaxy Z Flip 3
  5. Galaxy S23 Fe
  6. Galaxy S22
  7. Galaxy S22 Plus
  8. Galaxy S22 Ultra
  9. Galaxy Tab S9
  10. Galaxy Tab S9 Plus
  11. Galaxy Tab S9 Ultra
  12. Galaxy Tab S8
  13. Galaxy Tab S8 Plus
  14. Galaxy Tab S8 Ultra
  15. Galaxy A34
  16. Galaxy A35
  17. Galaxy A16
  18. Kuantum 5
  19. Kuantum 4

Güncelleme bildirimi bu tarihten itibaren cihazınıza otomatik olarak bırakılır, cihazınız otomatik olarak varsa, aşağıdaki ayarlar> Yazılım Güncellemesi> İndir ve İndir. Bu adımların uygulanmasına rağmen güncellemeyi hala bulamıyorsanız, yama hala bölgenize ulaşmamış olmasına rağmen bir süre beklemek zorunda kalabilir.

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Samsung’un son güncelleme politikası nedir?