Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

İlk arabasını alacak ailelere “Yerli Otomobil Desteği” geliyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Türkiye, birçok çocuğa sahip aileleri destekleyen ve yerel otomotiv endüstrisini güçlendiren yeni bir program. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ilk otomobil, “İlk Arabamın Aile Destek Programı”, üç veya daha fazla çocuğu olan ailelere ilk aracın işe alınmasında finansal destek sağlayacak.

Program, özellikle düşük seviyeli aileler için uzun ve uygun koşullarda kredi fırsatlarına sahip olacaktır. Bu şekilde, daha önce araç sahibi olma fırsatı olmayan aileler, özellikle yerel üretim olmak üzere yerel üretim araçlarını elde edebilecekler.

Bakanlık yetkilileri, program programdaki araç ve ailelerin hızını artırmak için programı artıracaktır. Buna ek olarak, bu girişimin eski araç filosunu yenilemesi ve karbon atıklarının azaltılmasına katkıda bulunması planlanmaktadır.

Togg, bu destek programı olan Türkiye’deki bu destek programından yararlanacak markalardan biri olacak. Şirketin sadece bir otomobil üreticisi var, aynı zamanda Türkiye’nin mobilite ekosistemini geliştiren ve 40’tan fazla teknoloji girişimi ile işbirliği yapan bir teknoloji şirketi var.

Otomotiv sektörü genellikle Türkiye’de ihracat lideridir. Thumbolds, elektrik ve şarj hibrid araçlar, pazar payını yüzde 35 artırmak için 2022’de yüzde 35 ila yüzde 35 ila yüzde 35 ila yüzde 35 ilan edildi. Aynı zamanda, yerel oranın yüzde 75’i bu araçlarda alınmıştır.

Türkiye, elektrik ve otonom araçlarda iddialı hedefler belirledi. Avrupa’nın lideri ve dünyanın en iyi beş üreticisi devam ediyor. Bu bağlamda, yatırım, pil üretiminde devam eden elektrik araçlarından ve altyapısından pil üretimine devam ediyor, merkezleri özerk araçlara test ediyor. Togg’un pazara girişi, Türkiye’deki elektrikli aracın şarj altyapısının hızla yayılmasına neden oldu.

Aile destek programı önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bakanlık yetkilileri, başvurular başlayacak ve daha fazla bilgi olacaktır.