Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Honor 400 Lite için geri sayım: Özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Bir süredir iddialarla uğraştı Kadınlar 400 Biraz Geri sayım başladı. Model hakkında yeni bilgiler daha önce Google Play konsolunda göründü. İyi, akıllı telefon Kullanıcılar ne sunacak? İşte ayrıntılar!

Kullanıcı 400 Lite ne sunacak?​

Kadınlar 400 BirazSatışa çıkmadan önce çevrimiçi bir satıcı tarafından listelenmiştir. Cihaz bu şekilde ne kadar satılacak ve hangi teknik özellikKritik detaylar sunulacağı gibi sona erdi. Bu nedenle, akıllı telefon 6.7 ekran olacak.

honor-1.jpg

Kullanıcı 400 Lite ne sunacak?

Model 8 GB RAM ve 256 GB dahili bellek kullanacak. Ancak, MediaTek boyutu 7025 işlemciden güç alacaktır. Yonga seti tarafından üretilen 6 nm mimari; 2x 2.5 GHz Kılıf Cortex-A78 ve 6x 2.0 GHz Sleeve Cortex-A55 Çekirdekler, IMG BXM-8-256 Grafik Birimi.

Uygun telefon: Google oyun konsolunda göründü!

Uygun telefon: Google oyun konsolunda göründü!​

Honor 400 Lite, Google Play konsolunda ARR-NX1 numarasıyla göründü. İşte telefondaki detaylar!

Ürünün, Android 15 işletim sistemi üzerinde kutudan çıkması bekleniyor. Buna ek olarak, 108 milletvekili ana kamera ile gelecek. Dahası, siyah, turkuaz ve gri raflarda yerini alacaktır. Modelin web sitesi satıcı web sitesinde yaklaşık 400 Euro verilmektedir.

Onursal Lite’ın kullanıcılara verecek özellikleri aşağıdaki gibidir;

ÖzellikDeğer
Ekran6.7 inç – Aşk
2412 x 1080 piksel çözünürlük
394 PPI
TUV Rheinland Titreşimsiz Sertifika
İşlemciMediaTek Boyut 6080
Veri deposu8 GB (+8 GB sanal)
Depolamak256 GB
İşletim sistemiAndroid 14 -tabanlı Magicos 8.0
Kamera108 megapiksel ev kamerası
5 megapiksel ultra geniş açılı kamera
2 Makro Kamera Megapikselleri
Ön kamera50 megapiksel
Video kaydı1080p
Pil ve Şarj4500 mAh, 35W hızlı şarj
Proje166 gram ağırlık, 6.78mm kalınlık
Bağlantı seçenekleri5G, Wi-Fi, Bluetooth 5.1

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yorumlar bölümünde fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!