Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Apple, iPhone üretimini Brezilya’ya kaydıracak! Peki neden?

Yazar

Yeni Üye
Editör
Apple, ABD’nin Çin ve Hindistan gibi ülkelerden ithal edilen ürünleri ithal etmeye başladığı yüksek tarifelerin önünde üretim stratejisini değiştirecek. Şirket, Brezilya’da kurulan iPhone sayısını artırmayı planlıyor. Bu eylem, ithalat vergilerini ve ihracat ürünlerini daha düşük bir fiyata önlemeyi amaçlamaktadır.

Apple Transfer iPhone üretimini Brezilya’ya​

Apple, 2011’den beri Brezilya’da Brezilya’da üretiliyor. Bununla birlikte, bu tesise bu nesneyi daha fazla model üretime taşımak için sınırlı fırsatlara sahip olmak için altyapı gelişmeleri geliştirildi.

Apple iPhone üretimini Brezilya olarak değiştiriyor.

Brezilya’ya bağlı Exdan Magazine’e göre, Brezilya’daki iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modelleri için hem teknik hem de yasal süreçler hızlandırıldı. Daha önce, iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 modelleri de Brezilya’da üretildi. Ancak, iPhone 16 Pro, bu ülkede üretilecek ilk üst segment cihazı olacak.

Tesla Model Y yeni bir renkle geliyor! İşte bu renk

Tesla Model Y yeni bir renkle geliyor! İşte bu renk​

Tesla Model Y, resmi olarak yeni bir renkte ortaya çıktı. Bu özel rengin araçların satışı üzerinde olumlu bir etkisi olması bekleniyor.

Bu gelişme; Apple, üretiminin yerel pazarı kısıtlamayacağını, ancak aynı zamanda ABD’ye doğrudan ihracat için kullanmayı planladığını gösteriyor. ABD liderliği, Çin’den ithal edilen ürünler için Hindistan’dan gelen ürünler için yüzde 34 ve yüzde 26’sı düzenlemeye başladı. Brezilya için tarife oranı sadece yüzde 10’du.

Apple’ın üretimi, ABD pazarındaki ekonomik etkileri korumakla sınırlı değildir. Bu eylem aynı zamanda Latin Amerika’daki stratejik konumunu ve alternatif üretim merkezlerinin devreye alınması için bir girişim olacaktır.