Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Amazon, yapay zekalı video üretme aracını tanıttı!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Amazon, video prodüksiyonunda devrimci bir adım attı ve yapay bir video prodüksiyon aracı Nova Reel 1.1 sundu. İlk sürümden daha gelişmiş olan Nova Reel, iki dakikaya kadar süren bir video oluşturabilir.

Amazon Yapay Zeka bir video prodüksiyon aracı duyurdu​

Ayrıca, bu videolar sahne arasındaki stil bütünlüğünü koruyarak birçok formatta hazırlanabilir. Bu yüzden koltuğunuzdan bir film yapmak mümkün oldu. Ancak Nova Roel, yalnızca Amazon’un yapay zeka geliştirme araçları olarak AWS (Amazon Web Services) platformu tarafından kullanılabilir.

Buna ek olarak, kullanıcılar platforma erişmek için başvurmalıdır. Yeni sürümde, kullanıcılar her biri 4000 karakterle açıklayıcı bir metin metnini girerek altı saniye süren bir video alabilirler.

Death kapalı oyun bir film! İşte yönetmen

Death kapalı oyun bir film! İşte yönetmen​

Ünlü ölümün kapalı oyunu resmi olarak bir film olacak. Bu gelişme zaten oyunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Buna ek olarak, Multisot Kılavuzu’nda çoklu el kitabına daha fazla yönetim isteyen kullanıcılar için yeni bir rejim sunulmaktadır. Bu mod, kullanıcıların videolarının sahne kompozisyonlarını daha doğru bir şekilde yönlendirmelerine olanak tanır.

Bununla birlikte, içerik üretiminde yapay zekanın etik sorunları ortaya çıkmaya devam etmektedir. Amazon, Nova Reel tarafından hangi bilgilerin öğretildiğine dair herhangi bir açıklama yapmadı. Bu, içeriğin üreticilerinin videolarının yetkisiz olduğu konusunda endişeliydi.

Nova Reel 1.1 video üretimini hızlandıracak ve herkesin profesyonel kaliteli video üretmesine izin verecek. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.