Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

vivo’dan yeni fiyat performans telefonu: Tasarımı belli oldu!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Vivo geçen yıl V40E’yi başlattı. Çin markası modelin halefi üzerinde çalışmaya başlarken, yeni raporlar cihaz hakkında önemli ayrıntıları ortaya koyuyor. Son gelişmeler V50e yaşıyorum çağrılması beklenen model hakkındaki soru işaretlerini ortadan kaldırır.

Vivo V50E kullanıcılara ne sunacak?​

91mobilyaklaşan V50e yaşıyorum Model ile yeni detaylar ortaya çıkardı. Buna göre, akıllı telefon standart V50’ye benzer bir görünümle gelecek. Burada dairesel bir kamera kurulumu ve LED halka açık aydınlatması olacak.

Vivo V50E kullanıcılara ne sunacak?

Ürün son zamanlarda V2428 model numarasıyla Geekbench AI veritabanında yer aldı. Böylece, dolaylı da olsa bazı özellikler doğrulandı.

MediaTek Dimensity 7300 işlemci akıllı telefonda kullanılacaktır. Yonga seti ile üretilen 4 nm mimari; 4x 2.5 GHz ARM Cortex-A78 ve 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A55, Mali-G615 MC2 grafik birimine ev sahipliği yapmaktadır.

Geekbench AI testlerine yerleştirilen prototipin 8 GB RAM’si vardır. Bununla birlikte, burada farklı bellek seçeneklerinin olasılığını düşünmemek önemlidir. Öte yandan, Android 15 ile kutudan çıkacağını söyleyebiliriz.

Geçen yıl kullanıcılara fikir vermek açısından tanıtılan V40E modelinin özellikleri aşağıdaki gibidir;

ÖzellikDetay
Ekran6.77 inç (2392 x 1080 piksel) Full HD AMOLED 20: 9 Oran, HDR10+, 120Hz Yenileme Hızı
İşlemciSekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 7300 4nm işlemci 2,5GHz’e kadar, Mali-G615 MC2 GPU
RAM ve Depolama8GB LPDDR4X RAM, 128GB / 256GB (UFS2.2) Depolama
İşletim sistemiAndroid 14 Ile Funtouchos 14
SIM Kart DesteğiÇift SIM (Nano + Nano)
Arka kamera50MP Sony IMX 882 Ana Kamera, OIS, F/1.79 diyafram, 8MP Ultra Geniş Açılı Kamera, F/2.2 Diyafram, Aura Işığı
Ön kamera50mp göz otomatik odak ön kamera, f/2.0 diyafram açıklığı
Parmak izi sensörü-Ekran parmak izi sensöründe
SesUSB Type-C sesi, stereo hoparlörler
Boyutlar163.72 × 75 × 7.49mm
Ağırlık183g
Bağlantı5G SA/NSA (N1/N1/N3/N5/N8/N28B/N40/N77/N78 Bantlari, Çift 4G Volte, Wi-Fi 6 802.11 AC (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.4, GPS, USB Tip-C
Pil5500mAh (dak) pil, 80W hızlı şarj

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!