Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

The Last of Us için beklenen güncelleme geldi! İşte değişiklikler

Yazar

Yeni Üye
Editör
Yaramaz köpek, Son Bir Bölüm 1PC’nin PC sürümü için yeni bir güncelleme bıraktı. 1.1.4 YamaAMD’nin en son FSR 3.1 teknolojisi uyum sağlayacaktır. Başka bir deyişle, bu hem çözümü hem de kare üretim özelliklerini destekleyecektir. İşte güncellemenin ayrıntıları …

1.1.4, AMD FSR 3.1 ve yeni ayarlamalar güncellemesi ile Amerika Birleşik Devletleri’nin 1 adet versiyonu geldi​

Her şeyden önce, FSR 3.1’in kare üretim özelliği sadece AMD’nin kendi çözünürlük geliştirme teknolojisi ile çalışabilir; NVIDIA DLSS veya Intel Xess ile kullanılamaz. Buna ek olarak, güncelleme sadece FSR 3.1’i desteklemekle kalmaz, aynı zamanda NVIDIA DLSS ve AMD FSR kullanılırken meydana gelen grafik sorunlarını da hafifletir. Önceki sürümlerde, oyuncular tarafından bazı göstergeler bildirildi ve bu güncellemelerle bu sorunlar ortadan kaldırıldı. Ayrıca, aşağıdaki özel sorunlar çözülmüştür:

US-US-Break-Bunten-Gunden

• Üniversite bölgesinde hata etkileşimi: Düşmanların katılımıyla, jeneratörle etkileşimden sonra meydana gelen sorunlar çözüldü.
  • Güneş ışığı ve el feneri hatası: Otobüs durağında, Joel’in el feneri güneş ışığının doğrudan yansıtıldığı alanlarda etkinleştirildi.

Sonunumuzun sonu: Remastered erteled​

Amerika Birleşik Devletleri’nin son bölümünün bitiş noktası, olumlu geri bildirim olan kullanıcıların% 17’sinin% 77’si “Çoğunlukla Olumlu” değerlendirildiği gibi. Yaramaz Köpek, oyunun performansını ve istikrarını düzenli olarak güncellediğini söyledi.

Kısacası, yeni AMD FSR 3.1 entegrasyonunun, özellikle AMD kullanıcıları için yeni bir performans ve görsel kalite katmanı ekleyeceğini söyleyebiliriz. Bu güncellemenin PC oyuncuları için yeterli geliştirme sağladığını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.

Bu haberi İngilizce olarak okuyun