Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

The Last of Us, 3. sezonu için onay aldı!

Yazar

Yeni Üye
Editör
HBO, sonuncusu üçüncü sezon için resmi bir onay verdi. Kanal, ikinci sezonun ikinci sezonundan bir gün önce gelecekte net bir adım attı. Son ABD şirketi 13 Nisan’da başlayacak ikinci sezonla ekrana dönecek.

Son ABD 3 mevsim ile geliyor​

Büyük bir başarı ve HBO’nun en çok izlenen ürünlerinden biri olan en yaygın ürünlerden biri olan ikincisi, ilk sezondan biri olan ekranlardan çok uzaktı.

Son ABD Sezon 3 ile geliyor.

Bununla birlikte, seyircinin çıkarlarından hiçbir şey kaybetmedi. Üçüncü sezon için ikinci sezon olan HBO, bu yoğun ilginin bu yoğun ilginin yayıncı tarafından güçlü bir şekilde hissedildiğini doğruladı.

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu​

Togg’un şarj ağı markası, Türkçe boyunca üst düzey şarj altyapısının hedefini tamamladı.

Dizinin yaratıcıları Neil Drucmann ve Craig Mazin, önceki açıklamalarında son bölümün hikayesini dört puanlık planda tamamlamayı düşündüklerini söyledi. Üçüncü sezon için bu erken onay, bu planın uygulanmasında önemli bir adım olarak görülmektedir.

İkinci sezon hikayede beş aylık bir sıçrama ile başlayacak. HBO tarafından paylaşılan metne göre, ilk sezon olaylardan sonra barış içinde sona erdi. Yeni sezon Joel ve Ellie’yi eski dünyaya getirecek ve savaşlarıyla yüzleşecek.

ABD serisinin ikinci sezonu 13 Nisan’da HBO ekranlarında yayınlanacak. Üçüncü sezonun üretim takvimi hakkında resmi bir bilgi yoktu. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.