Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Samsung’dan popüler orta segment telefonu için güncelleme sürprizi!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Bir UI 7 güncellemesinin dağılımı 7 Nisan’da başladı SAMSUNGKullanıcı, güvenliği artıran yamaların dağılımını ihmal etmez. Son zamanlarda, Güney Kore markası Nisan 2025’te ünlü bir ikincil segment modeli için başladı.

Nisan 2025’te Galaxy A56 için güncelleme​

Samsung’un Nisan 2025 güncellemesini alan en son model Galaxy A56 oldu. A566bxxs2ayd3 Tayland’daki telefonun seçenekleri için binanın sayısıyla gelen yeni yama çevrimiçi. Öte yandan, 60’tan fazla zayıflığı ortadan kaldırır ve daha fazla güvenlik sistemi deneyimi sunar.

image-40.png

Güncelleme bildirimi cihazınızı otomatik olarak düşürmediyse, adımları indirip yükleyerek adım indirip yükleyerek telefonunuzu manuel olarak geliştirebilirsiniz. Bu adımların uygulanmasına rağmen güncellemeyi hala bulamıyorsanız, yama hala bölgenize ulaşmamış olmasına rağmen bir süre beklemek zorunda kalabilir.

Akıllı telefonun özellikleri aşağıdaki gibidir;

ÖzellikÖzellikDetay
Ekran6.7 inç süper amoled120Hz Güncelleme Hızı, 1200 Nity Tipik Parlaklık, Gorilla Glass Victus +
Yonga setiExynos 1580Samsung kendi
Veri deposu8GB
Depolamak128GB / 256GBPazara göre değişir
Arka kameraÜçgen50mp ev + 12MP ultra genişliğinde + 5MP makro
Pil5000mAh
Şarj45W hızlı şarj
SoğutmaSteam Odası Soğutma Sistemi
ProgramBir kullanıcı arayüzü 7Android 15 tabanlı
Haberler6 yıllık işletim sistemi ve güvenlik güncellemesi
AI özellikleriGalaxy AIArama, en iyi yüz, nesne silgi, özel bir filtre oluşturma
RenkPembe, zeytin, grafiti, açık gri
Fiyat (ABD)500 $ başlar

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Samsung tarafından uygulamaya başlayan güncelleme politikası nedir? Yorumlar bölümünde fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!