Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Motorola, dizüstü bilgisayar pazarına giriyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Motorola resmen dizüstü bilgisayar pazarına girdiğini açıkladı. Bir dönemin belirtilerinden biri olan ve bugün Lenovo’nun çatısında Lenovo’nun çatısında çalışan Motorola, ilk dizüstü bilgisayar modelinin sunumuna başladı.

Motorola resmen dizüstü bilgisayar pazarına girecek​

Motorola logosu şirket tarafından paylaşıldı, “Dizüstü bilgisayarın cesur bir dünyası. Yakında açıldı.” İfadesi gerçekleşti. Bu resim, cihazın kısa sürede uygulanacağını gösterir. Bu geliştirme marka hayranlarını heyecanlandırıyor.

motorola-2.webp.webp

Motorola, özellikle akıllı telefon pazarında, uygun modeller ve katlanmış Razr serisi ile ön plana çıktı. Şirket, ürün yelpazesini ilk kez bilgisayar kategorisine aktaracaktır.

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu​

Togg’un şarj ağı markası, Türkçe boyunca üst düzey şarj altyapısının hedefini tamamladı.

Dizüstü bilgisayarın tasarımı, teknik özellikleri veya fiyat hakkında resmi bir bilgi yoktur. Ancak, Lenovo’nun mevcut üretim ve dağıtım ağı sayesinde Motorola dizüstü bilgisayarların küresel pazarda kısa bir süre için mevcut olması bekleniyor.

Motorola’nın şu anda akıllı telefon pazarındaki ortaokul için geçerli olduğu bilinmektedir. Bu bağlamda, şirketin ilk dizüstü bilgisayarının girişe veya orta segmente dikkat edeceğini takdir ediyoruz.

Yeni modelin işletim sistemiyle, donanım avantajları ve üretim yeri gibi ayrıntılar için resmi olarak başlatılması bekleniyor. Şirket tarafından yapılan açıklama net bir tarih vermedi, ancak vurgulandı.

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.