Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

MediaTek, yeni Kompanio Ultra işlemcisiyle geliyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Yeni nesil Chromebook’lar için yapılan şirket olan MediaTek, doğrudan ultra işlemci ile Snapdragon X Qualcomm serisi ile doğrudan yarıştı. Yapay Zeka, Enerji Verimliliği, Snapdragon X Plus ile dikkat çeken işlemci Snapdragon X Plus olarak yükseltilmiş özellikleri sunuyor.

Medatek, şirketimiz ultra işlemci ile görünecek​

3 nanometre, üretim süreciyle yapılan Komganio Ultra’nın enerji verimliliğinin% 50’sini artırmayı vaat ediyor. İşlemcinin sekiz sekiz odaklı yüksek performans. 3.62GHz, yeni bir Cortex-X925 çekirdeği ile tek nükleer performansda ciddi bir sıçrama teklif ediliyor.

Medatek şirketin bir şirketi ile birlikte görünecek.

Komganio Ultra, mevcut Chromebook amiral gemisi işlemcilerinden% 18’e kadar daha hızlı olacak. En önemli noktalardan biri 8. nesil NPU işlemcisinin yeni neslidir. Bu NPU, Snapdragon X Elite modellerinde Qualcomms tarafından sunulan 45 zirveyi bırakan yapay zeka gücü (trilyon süreç / saniye) sunuyor.

Tesla Model Y yeni bir renkle geliyor! İşte bu renk

Tesla Model Y yeni bir renkle geliyor! İşte bu renk​

Tesla Model Y, resmi olarak yeni bir renkte ortaya çıktı. Bu özel rengin araçların satışı üzerinde olumlu bir etkisi olması bekleniyor.

MediaTek de bağlantı arasında. Komganio Ultra, en son Wi-Fi 7 desteği ile daha geniş bir kaplama ve kararlı bir bağlantı vaat ediyor. Dahası, şirket bu işlemcinin sadece performans ve çok yönlülük olmadığını vurgulamaktadır. Eğitim, üretkenlik ve iş odaklı kullanıcılar için de ideal olan işlemci, rakiplerinin performans üzerindeki fiyatını önleyebilir.

Kompanio Ultra işlemcisi olan ilk Chromebook modellerinin önümüzdeki aylarda satılması bekleniyor. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.