Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Katlanabilir iPhone, sıvı metal menteşe ile geliyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Apple’ın ilk katlanır iPhone modeli görünmeye devam ediyor. Şirketin sürdürülebilirliği artırmak ve ekran katlama pistini en aza indirmek için şirketin menteşe tasarımında özel bir sıvı metal teknolojisi kullandığı söyleniyor.

Katlanır iPhone, sıvı metal menteşe ile görünecek​

Ünlü Apple’ın ünlü analistlerinden Ming-Chi Kuo’nun bilgisine göre; Sıvı metal menteşeler sadece cihazın sürekliliğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda ekranın yüzeyi daha pürüzsüz kalır. Şirket, bu teknoloji için sıvı metal üreticisinin Eontec’i ile anlaştı.

katlanabilir-iphone-ve-macbook-icin-tarih-verildi-2.jpeg

Apple, 2010 yılında ilk kez Liquid Metal Technology’ye yatırım yaptı. Şimdiye kadar, bu yatırım esas olarak bilinmeyen alanlarda kullanıldı ve en şaşırtıcı uygulama alanlarından biri iPhone SIM kart üretim aracı idi.

Katlanır Galaxy Z Flip Fe Özellikleri Sızan!

Katlanır Galaxy Z Flip Fe Özellikleri Sızan!​

Uygun katlanır telefon Galaxy Z Flip Fe özellikleri açıklandı. Cihaz fiyat performansında farklılık gösterebilir.

Ek olarak, bu malzemenin Apple Watch bölümlerinde kullanıldığı bildirilmiştir. Ancak, bu teknoloji artık cihazın Apple stratejisinde önemli bir rol oynayacak. Sıvı metal menteşenin büyük avantajlarından biri, üretim sürecinde kalıplama yöntemi ile üretilecek ve yüksek esneklik sağlayacaktır.

İsmin aksine, menteşede sıvı parça yoktur. “Sıvı Metal Sahibi” Sıvı Metal “Amorfous sadece döküm aşamasında. Bu metal çok sert ve etkileniyor.

Apple’ın katlanır iPhone’unun hassas bir ekran ve 5.5 kapak ekranı olması bekleniyor. Ölçüm açısından Google Pixel katmanına benzeyen cihaz, Samsung’un Galaxy Z Cold serisine benzer bir kitap şeklinde katlanacaktır.

Cihazın arkasına bir çift kamera ve ön tarafa bir kamera kurulması belirtildi. Apple Face ID, bunun yerine bu modele entegre Touch ID teknolojisini kullanacak. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.