Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Epic Games, 760 TL’lik oyunu ücretsiz yaptı!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Oyunculara her hafta kütüphaneleri zenginleştirmelerini sağlayan Epic Games mağazası yeni bir duyuru ile ortaya çıktı. Bu bağlamda, platform haftanın ücretsiz oyununu duyurdu. İşte Haftanın Epic Oyunları Ücretsiz Oyunu!

Epic Games Mağazası Haftanın Ücretsiz Oyunu Jura World Evolution 2​

Epic oyunları, 27 Mart’tan itibaren 760 TL değerinde olan Jurassic World Evolution 2’yi sunuyor. Oyunu bu tarihler arasında kütüphanenize eklerseniz, sürekli olacaksınız.

Epic Games Mağazası Haftanın Ücretsiz Oyunu Jura World Evolution 2

Epic Games mağaza sayfasındaki oyunun oyunu aşağıdaki gibidir;

“Jurassic World’ün 2018 yönetim simülasyonunun 2018 yönetim simülasyonunun 2018 yönetim simülasyonu ve Jurassic World Series’in oyuncuları Jura 2 dünyası, ilginç bir yeni özellik, dört sürükleyici oyun modu ve geniş bir dinosoist listesi sunuyor.

Jurassic World: Kampanya modunda park rejiminde ne olduğunu, orijinal ve sürükleyici bir anlatı ile düşmüş krallıkta harika olaylar bırakarak öğrenin. Ian Malcolm (Jeff Goldblum tarafından çalındı) ve Claire (Bryce Dallas (Bryce Dallas Howard) ve tüm ABD’yi koruma ve fethetme çabalarına neden olur. “

İnşaat Ücretsiz Satın Al buradan Epic Games hesabınıza girdikten sonra kütüphanenize kolayca ekleyebilirsiniz.