Haftalık oyunculara Ücretsiz Oyunlar boyun eğme Kütüphanelerin zenginleştirmesine izin verir Destansı Games mağazası yeni bir duyuru ile ortaya çıktı. Geçen hafta, mavi ve insanlığın dışındaki ücretsiz ürünün dışında, bu kez platform bu kez 13-20 Şubat arasında açıklandı.
Epik oyunlar mağazası, Yaklaşık 600 TL fiyatı mal sahibi F1 Manager 2024‘Ü’ 13-20 Şubat arasında özgür Bu açıklanmış. Oyunu şu anda kütüphanenize eklerseniz, bu sizin sonsuzluğunuz olacaktır.
İnşaat Ücretsiz Satın Al buradan Epic Games hesabınıza girdikten sonra kütüphanenize kolayca ekleyebilirsiniz.
“2024’te F1 Zafer Yöneticisi. Yeni Formula 1 sezonu en kapsamlı F1 yönetim oyunu ile başladı.
Buhar kısa bir süre için azaltıldı. İşte kampanya içinde indirimli ürünler!
Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir;
Epic Games F1 Manager 2024 ücretsiz
Epik oyunlar mağazası, Yaklaşık 600 TL fiyatı mal sahibi F1 Manager 2024‘Ü’ 13-20 Şubat arasında özgür Bu açıklanmış. Oyunu şu anda kütüphanenize eklerseniz, bu sizin sonsuzluğunuz olacaktır.

İnşaat Ücretsiz Satın Al buradan Epic Games hesabınıza girdikten sonra kütüphanenize kolayca ekleyebilirsiniz.
“2024’te F1 Zafer Yöneticisi. Yeni Formula 1 sezonu en kapsamlı F1 yönetim oyunu ile başladı.

Fırsatı kaçırmayın: Call of Duty Games’de büyük bir indirim!
Buhar kısa bir süre için azaltıldı. İşte kampanya içinde indirimli ürünler!
Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir;
İhtiyaç | Minimum | Önerilen |
---|---|---|
İşletim sistemi | Windows 10 64-bit | Windows 10, 11 64-bit |
İşlemci | Intel Core i5-4590 veya AMD FX-8370 | Intel Core i7-7700 veya AMD Ryzen 7 2700 |
Hafıza (RAM) | 8 GB RAM | 16 GB RAM |
Grafik kartı | NVIDIA GEFORCE GTX 960 veya AMD R9 280X (3GB VRAM) | GeForce GTX 1080 Veya Radeon RX 580 (4GB VRAM) |
Depolamak | 30 GB mevcut | 30 GB mevcut |