Oyun Haberleri, Türk Oyuncu Forumu, Türk Oyuncu Topluluğu

Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuna katıl! Foruma üye olarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve daha birçok oyun hakkında sorular sorabilir, bilgi edinebilir ve deneyimlerini paylaşabilirsin. Oyun dünyasına bizimle adım at!

🚀🎮

Baykar’dan bu kez de kargo İHA geliyor!

Yazar

Yeni Üye
Editör
Baykar, kargo taşımacılığı (İHA) için bir drone geliştirmeye başladı. Şirketin web sitesinde yayınlanan iş duyuruları ile projeye katılacak yeni mühendisler için başvuru süreci başladı. İlk kez yüksüz bir kargo uçağı, Hekar, deneyim ve mevcut üretim yöntemleri geliştirecekse, tasarım sürecinde Akinki’dan mevcut üretim yöntemlerine dayanacaktır.

Baykar yükü Proje İHA’ya başlayacak​

Dünyanın işbirliği anlaşması tarafından imzalanan dünyanın en büyük savunma şirketlerinden biri olan Leonardo tarafından geliştirilen C-27 NJ nakliye uçakları zaten birçok ülke tarafından kullanılmaktadır. Leonardo’nun Leonardo’nun nakliye uçağındaki nakliye uçağının doğrudan kullanılması planlanıyor.

kargo-iha-3.jpg

Şimdiye kadar çoğunlukla keşif, kontrol ve saldırgan pozisyonlarda kullanılan UHA gelişti. İşletme maliyetlerinden ve kısa pistlerden çıkma yeteneği, İHA’ların askeri bölgedeki hızla yayılmasına neden oldu.

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu

Togg Depolandı Söz verildi: 81 yılda 1000 DC şarj istasyonu​

Togg’un şarj ağı markası, Türkçe boyunca üst düzey şarj altyapısının hedefini tamamladı.

Ancak, bu gün için, yüksek taşıma gücüne sahip dronlar için bir proje yoktu. Baykar tarafından başlatılan bu yeni girişim ilk davulcu projesi olacak.

Kargoların dünyaya ilgisi olsa da, Çin bu alandaki ilk somut adımdı. CH-YH1000 adı verilen dronun test uçuşları başladı. Yaklaşık 1.000 kilogram taşıma araçları günde 10 saatten fazla çalışabilir.

Baykar tarafından geliştirilen IAV’nin ulaşım potansiyelinin teknik detayları henüz açıklanmadı. Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz.